Snel je vaarbewijs halen

Droomt u ervan een boot te besturen? Ligt uw plezierjacht in de haven op uw te wachten? Wilt u een grotere boot gaan varen of heeft u behoefte aan verdieping? Bij Yachtconsult kunt u in een mum van tijd uw vaarbewijs halen. Ik ben een ervaren CWO docent, die u alle kneepjes van het vak bij kan brengen. Ik doe dat door middel van een vaarbewijs cursus, die uit meerdere avondsessies bestaat. Ook een dagcursus vaarbewijs halen behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de cursus is er aandacht voor strikvragen, theorie en moeilijke situaties op het water. Om een motorboot met een maximumsnelheid van 20km/uur te mogen besturen of te mogen varen met een plezierjacht van 15 meter of langer heeft u in ieder geval vaarbewijs 1 nodig op de kleine binnenwateren.

Marifonie en privéles

Bent u op zoek naar een privédocent? U kunt mij inhuren om privé te werken aan het halen van uw vaarbewijs, maar ook voor praktijklessen. Wilt u oefenen met het besturen van een motor- of zeilboot? Wilt u de puntjes op de i zetten voor uw vaarbewijs examen? Dan kunt u voor €45 per uur gebruik maken van mijn diensten. Bij Yachtconsult behaalt u ook uw basiscertificaat marifonie. Een marifoon is een beproefd communicatiemiddel op het water, waarmee u noodsignalen kunt afgeven. Om zo’n apparaat aan boord te mogen hebben, dient u in het bezit te zijn van een basiscertificaat. Gedurende twee avonden breng ik u alles bij dat u moet weten over de marifoon. U kunt uw vaarbewijs halen op verschillende locaties in Noord-Brabant, waaronder Etten-Leur, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal en Willemstad. In de agenda kunt u zien op welke data en welke locatie u een vaarbewijs cursus kunt volgen.

Vaarbewijs halen

Contact opnemen

Bent u benieuwd geworden naar de precieze inhoud van de cursus? Wilt u zich inschrijven of wilt u een privéles plannen? Dan kunt u het contactformulier op deze website invullen. Ik bel of e-mail u dan zo snel mogelijk terug met de juiste informatie. Ook stel ik het delen van feedback, op- of aanmerkingen op prijs. Ik ben constant op zoek naar manieren om mijn aanbod uit te breiden en te verbeteren en ben altijd nieuwsgierig naar uw mening!