Dagcursus vaarbewijs halen

Wilt u tijdens een dagcursus vaarbewijs halen alles leren over het besturen van een plezierjacht of motorboot? Dan bent u bij Yachtconsult aan het juiste adres. Op een zaterdag van 09:30 – 17:00 uur volgt u een klassikale les, waarin aandacht wordt besteed aan alle facetten van het vaarbewijs. U kunt een dagcursus vaarbewijs 1 en een dagcursus vaarbewijs 2 volgen. In de agenda kunt u zien wanneer en waar u zo’n cursus kunt volgen. Naast dagcursussen kunt u ook avondcursussen volgen. In vier of vijf sessies leert u alle kneepjes van het vak. Heeft u zeebenen en wilt u graag uw eigen boot besturen? Dan verwelkom ik u graag bij één van mijn cursussen.

Waarom een vaarbewijs halen

Waarom is een vaarbewijs halen handig? U heeft een vaarbewijs nodig, als u een motorboot wilt besturen die harder kan dan 20 km per uur. Ook voor het varen met een plezierjacht langer dan 15 meter dient u in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Voor binnenwateren heeft u alleen vaarbewijs 1 nodig, maar wilt u langs de kust varen? Dan heeft u ook vaarbewijs 2 nodig. Bij Yachtconsult volgt u een dagcursus vaarbewijs om u voor te bereiden op het examen. U volgt de cursussen in Noord-Brabant op verschillende locaties, waaronder Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Willemstad. Buiten een vaarbewijs cursus bied ik ook een cursus marifonie aan, die het mogelijk maakt een marifoon aan boord van uw boot te houden. Hiervoor is een basiscertificaat marifonie verplicht. Een marifoon is een handig en bijna onmisbaar communicatiemiddel in geval van nood of uitzonderlijke omstandigheden.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over Yachtconsult en de cursussen die ik aanbied? Wilt u zich inschrijven of bent u geïnteresseerd in privéles voor uw motor- of zeilboot? Als u het contactformulier op mijn website invult, bel of e-mail ik u zo snel mogelijk terug met de juiste informatie. Ook sta ik open voor feedback, manieren om mijn aanbod te verbeteren en andere op- of aanmerkingen. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke drijfveren achter mijn werk als CWO docent voor Yachtconsult.