Professionele vaarbewijs cursus

Wilt u een professionele vaarbewijs cursus volgen in Noord-Brabant? Bij Yachtconsult leert u in 4 avonden of één dag de examenstof om het Vaarbewijs te behalen. Om een plezierjacht van meer dan 15 meter of een motorboot met een maximumsnelheid van meer dan 20 km/uur te mogen besturen, dient u in het bezit te zijn van vaarbewijs 1 op de kleine binnenwateren. Met een vaarbewijs cursus leert u alles dat u moet weten om uw eerste vaarbewijs te halen. Ik ben een professioneel CWO docent met jarenlange ervaring. Tijdens de vaarbewijs cursus besteed ik veel aandacht aan theorie en lastige vragen, die vaak terugkomen tijdens het examen. U krijgt studiemateriaal mee en leert handige geheugensteuntjes. Wilt u nog een stapje verder gaan en uw tweede vaarbewijs halen? Bij Yachtconsult kunt u ook studeren voor vaarbewijs 2 zodat u ook op de grotere binnenwateren mag varen.

Andere cursussen

Ik geef niet alleen een vaarbewijs cursus voor beginners, maar heb mij ook toegelegd op de marifonie. Een marifoon is een bijzonder handig apparaat om te communiceren in noodgevallen. Om er één aan boord te mogen hebben, moet u in het bezit zijn van een basiscertificaat marifonie. Bij Yachtconsult kunt u een cursus volgen en eventueel het examen afleggen om dit belangrijke communicatiemiddel aan boord te hebben. Wilt u praktijklessen volgen voor een motor- of zeilboot? Heeft u behoefte aan verdieping en bent u op zoek naar een privé docent? Ook dan bent u bij Yachtconsult aan het juiste adres.

Vaarbewijs cursus

Tijdstippen van de vaarbewijs cursus

Gaat u voor een vaarbewijs 1 of 2 cursus? Dan kunt u kiezen uit een avondcursus, bestaande uit vier of vijf avonden. De lessen vinden meestal plaats van 19:30 uur tot 22:30 uur. Ook een dagcursus vaarbewijs behoort tot de mogelijkheden. U volgt dan een spoedcursus van 09:30 uur – 17:00 uur, zodat u supersnel klaar bent met uw vaarbewijs cursus. U kunt de cursussen van Yachtconsult op verschillende locaties volgen, waaronder Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Willemstad en Bergen op Zoom. Heeft u een vraag over een vaarbewijs cursus? Wilt u een privéles inplannen of meer informatie ontvangen over de precieze inhoud van de cursussen van Yachtconsult? Dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op de website onder het kopje ‘contact’. Ik bel of e-mail u dan zo snel mogelijk terug met de relevante informatie. Ook feedback, op- of aanmerking hoor ik graag. Ik ben voortdurend bezig met het verbeteren van het aanbod van Yachtconsult en word altijd enthousiast van nieuwe mogelijkheden!